ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

  • Profil

Ανακύκλωση Λακωνίας

Η ανακύκλωση μας αφορά όλους!

Αντί ν' αποθέτετε τα παλιά σας σίδερα, μέταλλα, και τις παλιές οικιακές συσκευές σας στο περιβάλλον, μπορείτε απλά να τα ανακυκλώσετε γιατί ανακύκλωση σημαίνει επαναχρησιμοποιώ, άρα εξοικονομώ ενέργεια και προστατεύω το περιβάλλον. Τίποτα δεν πάει χαμένο!

Η εταιρία ΓΟΥΣΓΟΥΛΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ βρίσκεται στο 18ο ΧΛΜ Ε.Ο  Σπάρτης - Γυθείου περιοχή Δαφνί Λακωνίας και αποτελεί την πρώτη εγκατάσταση περισυλλογής στέρεων αποβλήτων.
Επίσης λειτουργεί και ως το μοναδικό κέντρο επεξεργασίας και συλλογής οχημάτων τέλους κύκλου ζωής ΟΤΚΖ για το νομό Λακωνίας,εγκεκριμένο από την ΕΔΟΕ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ). Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά του οχήματος στις εγκαταστάσεις μας εντελώς δωρεάν και όλη την υπόλοιπη  διαδικασία για την οριστική διαγραφή του από τα Μητρώα του Υπουργείου Μεταφορών και Συγκοινωνιών.

Μέριμνα μας είναι οι ανάγκες ανακύκλωσης του τόπου μας, η προστασία του περιβάλλοντος για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η Επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον κλάδο της εναλλακτικής διαχείρισης σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων όπως σίδηρος σκραπ, χαλκός,μπρούτζος,αλουμίνιο  ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές κ.α.  Παραλαμβάνουμε και περισυλλέγουμε τα υλικά αυτά καθημερινά στις εγκαταστάσεις μας. Οι συναλλαγές μας γίνονται σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές αγοράς και το καθαρό βάρος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© 2017 Ανακύκλωση Λακωνίας. @blz P.roduc.T